Vinkkejä oman työpajan isännöimiseen

Vinkkejä oman työpajan isännöimiseen  

Etsitkö tapoja opettaa käsityösi? Parasta veneesi opettamisessa muille on, että he varmasti muistavat nimesi. Se on myös yksi palkitsevimmista kokemuksista, koska se kehittää yhteisöllisyyden, yhteistyön ja toveruuden tunnetta jäsenten keskuudessa.  

Oman tapaamis- ja tervehdyspajan isännöinti voi olla ylivoimainen varsinkin jos se on ensimmäinen kerta. Tämän helpottamiseksi tässä on joitain vinkkejä, jotka sinun pitäisi tietää: 

Luo komitea

On parasta perustaa komitea helpottamaan asioita. Yksin tekeminen vie liikaa aikaa ja vaivaa. Jos kanssasi työskentelee jäseniä, voit tasapainottaa työmäärää ja jopa vaihtaa ideoita.  

Valitse päivämäärä ja aika Päivämäärän ja kellonajan 

valitseminen on yksi tärkeimmistä osista tapahtuman järjestämisessä. Sinun on myös testattava vedet ja valittava päivämäärä ja kellonaika, jolloin kaikki ovat käytettävissä. Parasta on luoda kysely ja antaa vieraiden päättää.   

Täydellinen tila 

Täydellisen paikan löytäminen on myös haastavaa, koska sinun on otettava huomioon osallistuvien ihmisten määrä. Se voi olla kahvila, puisto, käsityöliike tai jopa yhteisökeskus. Sinun on myös varmistettava, että käytettävissä on pöytiä, tuoleja ja myyntipisteitä. 

Suunnittele eteenpäin 

Nyt kun perusasiat ovat alhaalla, sinun on suunniteltava tapahtuman kulku. Näin varmistetaan, että et tuhlaa aikaa. Tällä tavalla voit myös määrittää tarvitsemiesi tuntien määrän.          

Tapahtuman sujumisen lisäksi sinun on myös päätettävä siitä, kuinka jakaa tietosi tehokkaasti. Etsi tapoja, joilla voit selittää jokaisen vaiheen olematta liian tekninen. Voit myös tarjota visuaalisia apuvälineitä, kuten tehoesityksen tai varsinaisen lopputuotteen.       

Hype Up      

Ennen tapahtuman päivää on suositeltavaa lähettää sähköposti tai muistutus kaikille osallistujille. Saavu tapahtuman aikana aikaisin ja varmista, että kaikki tarvitsemasi materiaalit ovat siellä. Älä unohda, että sinulla on optimistinen soittolista, jotta vältät unipäät! 

Ryhmittele ja pohdi   

Tunnista tapahtumien kohokohdat. Tunnista parannettavat alueet. On myös parasta ottaa kuvia ja pyytää palautetta. Voit käyttää näitä valokuvia myös tulevien tapaamis- ja tervehdystyöpaikkojen mainostamiseen useilla sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook, Instagram ja Twitter.        

Kiitos 

Älä unohda kääriä ja kiittää vieraita. Voit myös valmistaa lyhyen viestin ennen työpajan virallista päättymistä. Voit myös antaa matkamuistoja tai ottaa ryhmäkuvan. Tällä tavalla saat vieraasi tuntemaan, että heidän pitäisi osallistua seuraavaan työpajaasi. Jos etsit lisää projektiideoita, voit aina Kitula Cultural Shopissa käydä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *