Toiminta voit kokeilla osoitteessa Kitulaan Cultural Shop

Aktiviteetteja, joita voit kokeilla Kitulan kulttuurikaupassa

keskellä maailmaa, joka on täynnä tekniikkaa ja moderneja keksintöjä, on hetkiä, jolloin ihmiset unohtavat elämän tärkeimmät asiat, kuten kulttuuri ja historia. On niin tärkeää, ettet koskaan unohda juuriasi, esi-isiäsi ja mistä tulit. 

Elämä sellaisena kuin tiedät sen tänään, on kehittynyt jotain erilaista. Kaikki, mistä nautit tänään, on tullut tuhansien vuosien evoluutiosta. Näitä ovat musiikki, runous, kirjallisuus ja paljon muuta. Kulttuuri on iso osa ihmisen elämää, eikä sitä pidä koskaan unohtaa. 

Siksi me Kitulan kulttuurikaupassa taistelemme kovasti edistääkseen suomalaista kulttuuria ja kuinka kaunista se on. Jos haluat lisätietoja meistä ja siitä, mitä teemme, tutustu aktiviteetteihin, joita voit kokeilla laitoksessamme:

Live-konsertit
Yksi suosituimmista tapahtumista, joka houkuttelee nuorempaa sukupolvea, on live-konsertit. Vaikka emme voi varata listan kärjessä olevia taiteilijoita maailmassa, toivotamme tervetulleiksi itsenäiset muusikot, jotka tarvitsevat altistumista ja haluavat jakaa käsityönsä. 

Nämä ovat yleensä paikallisia suomalaisia ​​muusikoita, jotka ovat hämmästyttäviä tekemisessään. Vaikka veloitamme pienen maksun konserttiin osallistumisesta, voit olla varma, että saat rahasi arvoisen. 

Runoluennot
Ihmiset, jotka rakastavat lukea ja kirjoittaa, nauttivat varmasti runojemme lukemisesta. Näitä järjestetään kolme kertaa viikossa, ja kaupungin eri runoilijat johtavat niitä. Amatöörirunoilijoista yliopistojen kirjallisuusprofessoreihin löydät paljon vaihtelua. 

Jos luulet, että sinulla on mitä liittymiseen tarvitaan, voit osallistua ja kuunnella näitä upeita runoja. Toisaalta voit myös hakea ja jakaa omia töitäsi muiden ihmisten kanssa. 

Teatteriesitykset
Teatteri on jotain, jota pidetään laajalti täällä Suomessa. Olipa kyse uusimmista menestyselokuvista tai paikallisesti tuotetuista pienistä itsenäisistä elokuvista, voit katsoa ne kaikki täällä Kitulan kulttuurikaupassa. 

Toisaalta järjestämme myös live-esityksiä, joissa lahjakkaat laulajat, tanssijat ja näyttelijät tukevat tavaroitaan lavalla ja viihdyttävät kymmeniä ihmisiä. Tämä on yksi odotetuimmista tapahtumista, joita järjestämme, joten voit osallistua ja pitää hauskaa esiintyjiemme kanssa! 

Tanssi- ja laulujuhlat
Teatteriesitysten lisäksi olemme ylpeitä tanssi- ja lauluesityksistämme. Nämä pidetään kerran viikossa ja varmasti koputtavat sukat. Vuodesta upeista balladeista groovisiin musiikillisiin numeroihin, voit olla varma, että kappale kiinnostaa fantasiasi näiden kappaleiden aikana. 

Tee-se-itse-työpajat
Kitulan kulttuurikaupassa on monia paikallisesti valmistettuja tuotteita. Voit kuitenkin mennä askeleen pidemmälle kuin ostaa ja tehdä omia! Jotkut näistä sisältävät kirjanmerkit, kynät, hiuslisälaitteet ja paljon muuta. Tuo kotiin pala Suomea ja hanki ikimuistoinen merkki matkallasi. 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *