Kitulan kulttuurikauppa: Festivaalit, joihin tulee osallistua Suomessa

Kitula-kulttuurikauppa haluaa markkinoida tuotteidensa lisäksi Suomen kulttuuritoimintaa. Siksi kannustamme lukijamme käymään suomalaisilla festivaaleilla ja tekemään kaikkensa näiden pyrkimysten tukemiseksi. 

Jos sinulla on koskaan mahdollisuus vierailla Suomessa ja sen hämmästyttävissä kaupungeissa, sinun kannattaa harkita tuloa upeisiin tapahtumiin, jotka sinun täytyy kokea ainakin kerran. Saat lisätietoja katsomalla joitain festivaaleja, joihin voit osallistua Suomessa: 

Midnight Sun Film Festival

Jos olet sellainen henkilö, joka rakastaa katsella riippumattomien elokuvantekijöiden elokuvia, tämä on oikea paikka olla. Se käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1986 ja se pidetään kerran vuodessa, yleensä kesäkuun toisen tai kolmannen viikon aikana. Voit nauttia upeista suomalaisista elokuvista parhaimmillaan ja tavata muita ihmisiä, joilla on samat kiinnostuksen kohteet kuin sinä! 

Kaustinen Folk Music Festival

Pohjoismaat ovat kaikki noin musiikkia ja kansantansseja, ja Kaustisen Folk musiikkijuhlat on yksi suurimmista Euroopassa. Vuonna 1968 perustettu festivaali on ollut jo jonkin aikaa, ja sen jälkeen se on kasvanut vastaanottamaan 3000 taiteilijaa vuodessa ja yli 100 000 kävijää. Jos olet sellainen ihminen, joka rakastaa musiikkia, laulamista ja tanssia yhtä paljon kuin me, sinun on osallistuttava tähän festivaaliin. 

Ilosaarirock-festivaali
niille, jotka maistavat muun tyyppistä musiikkia, kuten rockia ja heavy metalia Ilosaarorock- festivaali on oikea paikka. Kerran vuodessa musiikin ystävät kokoontuvat katsomaan parhaita esiintyjiä paitsi Suomessa, myös ympäri maailmaa. Jotkut suosituimmista taiteilijoista esiintyä täällä ovat Imagine Dragons ja Portishead, muutamia mainitakseni. 

Flow-festivaali
Niille, jotka haluavat ottaa sen helposti ja nauttia vain musiikin kauneudesta, Flow-festivaali on pakko nähdä. Kerran vuodessa pääkaupungissa Helsingissä pidettävä Flow-festivaali isännöi satoja upeita artisteja, jotka ovat erikoistuneet pop-, jazz- ja soul-musiikkiin. Siinä on joitain paikallisia kykyjä, mutta musiikkiteollisuuden kotitalouden nimet, kuten Alicia Keys ja The Roots, ovat esiintyneet myös tällä festivaalilla. 

Helsinki Pride, joka
pidettiin koko viikon ajan joka kesäkuu, maa juhlii Helsinki Pride -festivaalia osoittaakseen tukensa LGBT-yhteisölle. Yli viikon ajan kadut ovat täynnä värejä ja sateenkaaribändejä, kylttejä ja ihmisiä, joilla on kauniit törkeät vaatteet. 

Tietoja Kitulan kulttuurikaupasta

Kitula-kulttuurikauppa on kotimainen verkkosivusto. Myymme tuotteita, jotka ovat kotoisin maasta, ja tarjoamme päivityksiä joistakin uusimmista festivaaleista ja näyttelyistä. 

Jos haluat olla osa yhteisöämme, palaa sitten kotisivullemme ja selaa siellä lähetettyä sisältöä. Voit puhua myös muiden kulttuuriharrastajien kanssa ja ehkä jopa osallistua tapahtumiin heidän kanssaan. Toivomme tapaavamme siellä pian!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *