About

Keitä me olemme: Kitulan kulttuurikauppa

Tervetuloa Kitulan kulttuurikauppaan! Olemme vuokrasaliliiketoiminta, joka on erittäin sitoutunut palvelemaan kulttuuritilojen tapahtumia.

Keitä me olemme, 

Kitula tarjoaa sinulle 120-paikkaisen juhlasalin, joka voi järjestää erilaisia ​​tapahtumia – syntymäpäivistä, kihlasista, konferensseista, konsertteihin, työpajoihin ja jopa teattereihin! Hallimme – joka on ollut kotimme jo vuosia – voi muuttua makusi, tarpeidesi ja budjettisi perusteella.

Mutta ennen kaikkea yrityksemme on palvellut tapahtumia kulttuuritilojen vuokraamiseksi.

Seattlen kaupungin taide- ja kulttuuritoimiston mukaan kulttuuritila on mikä tahansa tila, jonka pääasiallinen tarkoitus on esitellä ja / tai tukea taiteilijoita ja heidän taiteitaan. Toisin sanoen se on alue, jolla luovuus ja taiteellinen näkemys asuvat. Taiteen avulla viittaamme sen laajaan soveltamisalaan. Esityksiä ovat muun muassa galleriat, elävä musiikki, teatterit ja monet muut monialaiset taidemediat.

Hallimme voi tieteen ja tekniikan progressiivisen avun avulla järjestää työpajoja tai mitä tahansa koulutusta tai akateemisia resursseja, jotka ovat sitoutuneet taiteen alaan.

Yleensä omistaudumme väsymättömiin ponnisteluihimme ja vakaaseen näkemykseemme yhteisömme parantamiseksi säilyttämällä, palauttamalla ja parantamalla paikallista taidetta. Ja kun kaikki on sanottu ja tehty, toivomme vain, että olemme vahvistaneet ihmisten siteitä Suomessa. 

Selaa sivustoamme

Koska olemme iloisia voidessamme olla täällä sivustollamme, anna meidän opastaa sinut läpi paljon helpompaa ja nopeampaa selaamista varten.

Kotisivu

Kitula järjestää säännöllisiä konsertteja arkipäivän iltaisin. Käy usein kotisivullamme, koska lähetämme siitä aina päivityksiä. Kun vierität alas, löydät myös aikataulun mukaiset työpajamme, joiden kustannukset vaihtelevat 10,00 € – 30,00 €.

Juhlasali

Aulamme on toimiva. Niille, jotka haluavat juhlia häitä, syntymäpäiviä, valmistujaisia ​​ja muita juhlia, anna kaikki se luovalle henkilökunnallemme. Suunnittelemme tilan tapahtumasi mukaan. Tämän lisäksi älä enää huolehdi ruoastasi, koska tarjoamme myös ateriapalveluja. Tiimimme voi varmasti räätälöidä valikkosi haluamasi ruokalistan perusteella.   

Soita meille

Oletko innostunut esiintymään ystävien kanssa salissamme? Jos olet valmis vuokraamaan kulttuuritilamme, siirry Ota yhteyttä -sivullemme saadaksesi lisätietoja prosessi- ja varausohjeistamme. Jos sinulla on kysyttävää lisäpalveluistamme, löydät myös yhteystietomme mainitulta sivulta. Kun soitat meille tai lähetät viestin, vakuutamme sinulle, että yhteys- / tukitiimimme ottaa sinuun yhteyttä hetkessä! 

Galleria

Jos haluat nähdä lisää onnistuneista tapahtumista, tutustu Galleria-sivumme saadaksesi nopean katsauksen asiakkaidemme iloisiin hetkiin.